GİZLİLİK

WWW.TRADEWINDFAKTORING.COM.TR GİZLİLİK POLİTİKASIDIR

Bu site, kullanıcılardan bazı kişisel verileri toplar.

Veri Kontrolörü ve Sahibi

Tradewind Faktoring Anonim Şirketi

iletisim@tradewindfaktoring.com.tr

Gizlilik Politikası

Kişisel verilerin korunmasını ciddiye alıyoruz. Bu nedenle kişisel verilerinize daima yasal veri koruma kuralları uyarınca koruyoruz. Bu doğrultuda kalifiye ve güvenilir bir Veri Koruma Görevlisi atanmıştır.

Aşağıda, sizleri kişisel verilerin işlenmesi hakkında bilgilendirmek istiyoruz.

Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi

Websitemizi kimlik gizliliği temelinde kullanabilirsiniz. Websitemiz üzerinden iletişim formu vb. içine veya kayıt/giriş yaparken kişisel verilerinizin talep edildiği ve kişisel verilerinizin sorgulandığı durumlarda (ad, adres veya elektronik posta adresi gibi), bunun gönüllük esasında olacağını beyan ederiz.

Bu bilgileri göndererek, itiraz etmediğiniz takdirde iş amaçlı kullanılabileceğini kabul ediyorsunuz demektir (talep edilen materyalin / bilginin gönderilmesi, reklamcılık ve piyasa araştırma amaçlarına yönelik işlenmesi). Tek seferliğine verdiğiniz onay, geçmişte yürürlüğe girmek üzere pek çok defa kullanılabilir.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

KVKK Başvuru Formu

 

Çerezler:

Bu site, “Çerezler” kullanmaktadır. Çerezler, bilgisayarınıza depolayabileceğiniz ve web sitesinin kullanım analizine izin veren metin dosyalarıdır; aynı zamanda siteye yapacağınız sonraki ziyaretlerde sizi tanımaya yararlar. Tarayıcınızdaki uygunsuz ayarlardan çerezlerin yüklenmesini engelleyebilirsiniz, ancak bunun sonucunda web sitesinin bazı fonksiyonlarını kullanamazsınız.

Giriş:

Bu web sitesine her girdiğinizde, bireysel kullanıcıların anonim kalmasını sağlayan istatistik amaçlı protokoller oluşturulacak ve işlenecektir:

  • Yönlendirici (linkten web sitesine ulaştığınız alan)
  • Arama kelimeleri (yönlendiriciler olarak arama motorlarından)
  • Menşe ülkeyi ve sağlayıcıyı belirlemek için IP değerlendirilir
  • Tarayıcı, işletim sistemi, kurulu eklentiler ve ekran çözünürlüğü
  • Web sitesi ziyaret süresi

Yasa dışı kullanıma ilişkin somut belirtilerin saptanması halinde bu verileri kontrol etme hakkını saklı tutmaktayız.

Sahip Olunan İçerik Bakımından Yükümlülük:

Bu sitelerin içeriği, azami doğrulukla oluşturulmuştur. Ancak içeriğin doğruluğunu, eksiksizliğini ve güncelliği için garanti veremeyiz. Bir hizmet sağlayıcı olarak, sitelerde bulunan bize ait içeriğin mevzuata uygunluğundan sorumluyuz.

Linkler Bakımından Yükümlülük (Üçüncü Kişi Sağlayıcılara Ait İçerik):

Bize ait olan içerik ile diğer sağlayıcılardan gelen içeriğe giden referansların (“linkler”) ayırt edilmesi çok önemlidir. Link verilen web sitelerinin içeriği üzerinde hiçbir etkimiz yoktur. Burada içerikten sorumlu olan, her zaman için bu sitelerin sağlayıcıları ve operatörleridir.

Erişim, Silme ve Kısıtlama Hakkı:

İş burada size Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca ilgili kişisel veriler hakkında bilgi edinme, düzeltme, silme, işlenmesini kısıtlama veya işlenmesine karşı çıkma ve veri taşınabilirliği hakkınızın olduğunu bildiririz. Aynı şekilde, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, kişisel verilerinizin işlenmesinde ilgili kanunun ihlal edildiğini düşünüyorsanız, bir veri korunmasını denetleme makamına / yetkilisine şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Eğer kişisel verilerin işlenmesinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu anlamında (Rıza)’ya dayanıyorsa, herhangi bir zaman rızanızı iptal etme hakkına sahipsiniz. Rızanızın iptaline kadar geçen sürede yine rızanızla gerçekleştirilen işlemenin yasallığı, bu durumdan etkilenmeyecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatında Değişiklik:

Bu Gizlilik Politikasını zaman zaman değiştirerek, her zaman mevzuatla uyumlu olmasını sağlama veya Gizlilik Politikası kapsamındaki hizmetlerimizi değiştirme (yeni hizmetlerin verilmeye başlanması vb.) hakkını saklı tutmaktayız. Böylece web sitemize girildiğinde yeni bir Gizlilik Politikası geçerli olacaktır.

Sorular:

Kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili sorularda, bilgi taleplerinde, genel taleplerde veya şikayetleriniz varsa Veri Koruma Görevlimizle iletişime geçebilirsiniz.

Veri Koruma Görevlisiyle İletişim:

Tradewind Faktoring Anonim Şirketi
Maslak Mah, Meydan Sk. Spring Giz Plaza No: 5/58
Sarıyer İstanbul, Türkiye

Tel: + 90 (0) 212 285 23 00

E-posta: webmaster@tradewind.com.tr

Google Analytics ile Web Analizi:

Bu web sitesi, Google Inc.’in (“Google”) web analiz hizmeti Google Analytics’i kullanmaktadır. Google Analytics, bilgisayarınızda saklanabilen ve web sitesi kullanım analizine olanak sağlayan metin dosyalarını yani çerezlerini kullanır. Çerezler (kısaltılmış IP adresiniz dahil) ile üretilen web sitesinin kullanımı hakkında bilgiler, A.B.D.’deki Google serverına aktarılır ve burada depolanır. Google bu bilgileri web sitesinin kullanımını değerlendirmek, web sitesi sağlayıcı için web sitesi aktivitelerini gösteren raporlar hazırlamak ve web sitesi kullanımı ve internet ile bağlantılı diğer hizmetleri sunmak için kullanır. Ek olarak, Google bu bilgileri yasal bir zorunluluk veya bu verilerin Google’ın talebi üzerine üçüncü taraflarca işlenmesi söz konusuysa, üçüncü taraflara aktarabilir. Google  hiç bir durumda IP adresinizle Google kaynaklı diğer verileri birleştirmeyecektir.

Tarayıcınıza bir “add-on” yükleyerek, verilerinizin Google üzerinden kullanılmasına itiraz edebilirsiniz. Sizi Google sitesine yönlendirecek bu linki takip edebilirsiniz: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout [dış site].

LinkedIn:

Bu web sitesi, LinkedIn ağının fonksiyonlarını kullanır. Sağlayıcı, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, A.B.D. merkezli LinkedIn Corporation’dır. LinkedIn fonksiyonunun kullanıldığı sitelerimize her erişim sağlandığında, LinkedIn serverine bağlantı olacaktır. LinkedIn, IP adresinizle sitelerimizi ziyaret ettiğinizden haberdar olacak. LinkedIn’in “Tavsiye Et-Butonu”na bastığınızda ve LinkedIn’e giriş yaptığınızda, LinkedIn’in internet sitemizi ziyaretiniz şahsen size ve kullanıcı hesabınıza özgülenecektir.

Sitelerin sağlayıcısı olarak aktarılan verilerin içeriğinden ve LinkedIn tarafından kullanımı hakkında bilgimizin olmadığını belirtiriz. Daha fazla bilgiye LinkedIn’in Gizlilik Politikasından ulaşabilirsiniz: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy [dış site].  

YouTube:

Web sitemiz, YouTube sitesi için Google eklentilerini kullanmaktadır. Sağlayıcı, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, A.B.D. merkezli YouTube, LLC’dir. Oluşum içi YouTube pluginleri bulunan web sitelerimizden birini kullanıyorsanız, YouTube serverlarına kurulu bağlantı olacaktır. Bu yolla YouTube serveri sitelerimizden hangisini ziyaret ettiğinizden haberdar olacaktır. YouTube hesabınıza girdiğinizde, YouTube tarama davranışınızı kişisel profilinize özgüleyecektir. YouTube hesabınızdan çıkarak, bunu önleyebilirsiniz. Kullanıcı verilerinin yönetimiyle ilgili daha fazla bilgiye YouTube’un Gizlilik Politikasından ulaşabilirsiniz: https://policies.google.com/privacy [dış site].  

 

AĞIMIZA KATILIN

Tradewind referanslarına eklenebilmek için lütfen referans formunu doldurunuz böylece ekibimizin bir üyesi sizlerle işiniz ve birlikte nasıl çalışabileceğimiz hakkında bilgi edinmek için iletişime geçecektir.

© 2019 TRADEWIND FAKTORING A.Ş.     GİZLİLİK | YASAL UYARILAR

TRADEWIND GROUP ÜYELİKLER            TAKİP EDİN