9 milyon Euro’luk finansman desteği: Türkiye’de bir bakır üreticisi

Türkiye’de yerleşik bir bakır üreticisi için 9 milyon Euro’luk bir finansman desteğini duyurmanın heyecanını yaşamaktayız. Yaratıcı bir yaklaşımla hareket eden Tradewind, firmanın genel finansman stratejisinin bir parçası olarak, müşterinin kendine has gereksinimlerini destekleyebildi ve büyüme için anında işletme sermayesi sağladı.

Bu iş ilişkisinde, bakır üreticisinin dikkate alması ve diğer finansal iş ortaklarının da mutabık kalması gereken bazı uyum koşulları mevcut idi. Bu koşullar müşteriye sağlanacak finansman yolunu açmayı zorlaştırıyordu. İşe yarayacak bir mali çözüm bulmaya kararlı olan Tradewind A.Ş.’nin üst yönetimi durumu değerlendirdi ve dikkatli bir şekilde neler yapılabileceğini araştırdı.

Sonuç olarak Tradewind, hem müşterisinin şirket politikalarına uygun olan hem de ek likidite sağlayan özel bir ihracat finansmanı çözümüne ulaşmayı başardı. Bu çözüm ile Tradewind, şirketin vadesi gelmemiş alacaklarını gayr-i kabilirücu temlik alarak bunları vadesinden önce nakde çevirmeye başladı.

Tradewind A.Ş.’nin Kıdemli Satış Müdürü ve Genel Müdür Vekili Beyza Aslaner Durdağı, yeni finansman ilişkisine yönelik şunları söyledi: “Müşterimize en uygun, butik bir finansman tesisi yapabildiğimiz için mutluluk duymaktayız. İşe adanmışlık ve sorunları çözme konusundaki azmimiz, bu finansmanın başarılı olmasında etkili oldu. Bu yolculukta onları desteklemek için sabırsızlanıyoruz.”

Tradewind Finance Hakkında

2000 yılında kurulan Tradewind Finance, Bangladeş, Brezilya, Bulgaristan, Çin, Hong Kong ÖİB, Macaristan, Hindistan, Pakistan, Peru, Türkiye, BAE, ABD ve genel merkez Almanya da dahil olmak üzere tüm dünyada şirket ve ofis ağına sahiptir. Finansman, alacak sigortası ve tahsilat hizmetlerini tek bir ticaret finansmanı ürünü paketinde birleştiren Tradewind; dünyadaki  ihracatçılara ve ithalatçılara modern, esnek ve en üst kalite hizmet sunmaktadır.

Latest Articles

Here’s what we’ve been up to recently.