Tahsilat Riskinizi Ortadan Kaldırmak İçin Faktoring Garantisi

Tahsilat Riskinizi Ortadan Kaldırmak İçin İhracat Faktoringi

Finansman, garanti ve tahsilat hizmetlerini tek bir çatı altında birleştiren Tradewind Faktoring, müşterilerine özel çözümler sunar. Tekstil, yiyecek ve içecek sektörü, deniz ürünleri, elektronik, otomotiv gibi sektörler yoğun olarak hizmet verdiğimiz sektörler arasındadır.

Tradewind A.Ş., faktoring garantisi hizmeti ile müşterisinin ihracat alacaklarını koruma altına almaktadır. Tradewind, ticari riskleri eleyerek geri dönülemez (gayr-i kabili rücu) bir finansmanolanağı sağlar. Alıcının ödeme taahhüdünü yerine getirememe, geciken ödeme ve iflas gibi risklerinin bertaraf edilmesini mümkün kılar. Bu garantinin tamamlayıcı ve en önemli parçalarından biri olan tahsilat, muhasebe ve fatura takipleri ticaret yaptığınız yerel ülkenin uzmanları tarafından takip edilir, size de sadece esas işinize odaklanmak kalır.

Tradewind Faktoring olarak; gelen bir talep sonrasında hızlandırılmış bir nakit akışı sağlamak için 24-48 saat içerisinde, fatura tutarının %95 oranına kadar ön ödeme imkanı sunabilmekteyiz. Alacaklarınızı garanti altına alarak, alıcının ödeme güçlüğüne düşme riskini ortadan kaldırmaktayız. Alacak takip sistemimiz ile birlikte alıcılarınızla olan muhasebe kayıtlarını eş anlı yöneterek alıcılarınızın ödeme performansını düzenli olarak incelemekte ve sizlere raporlamaktayız. Garanti altına alınan ihracat alacaklarınız sayesinde müşterilerinize daha uzun vadelerde satış yapabilir ve bu şekilde satışlarınızı arttırabilme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ticaretinize gelen bu ivme sayesinde işletmenizin gücünü artırmış ve başka kaynaklara daha kolay erişebilir hale getirirmiş olursunuz.

 

Latest Articles

Here’s what we’ve been up to recently.